Heering Consultancy Opleidingen B.V.     NIRPA

Employability, van baanzekerheid naar werkzekerheid

Het stimuleren van de employability van cursisten is een belangrijke missie van Manager Up-to-date. Met behulp van de vakgerichte trainingen op het gebied van HRM, Payroll & Benefits dragen wij zorg voor kennisoverdracht, motivatie en werkzekerheid. Hiermee stellen wij onze cursisten in staat toekomstige functies te kunnen vervullen. De achtergrond hiervan is dat door snelle veranderingen in de omgeving en in organisaties steeds minder medewerkers en managers in de toekomst zeker zijn van life time employment bij hetzelfde bedrijf in dezelfde functie. 

Voor cursisten die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en zij die door onvoorziene omstandigheden weinig zicht hebben op duurzame inzetbaarheid bij de huidige organisatie, garanderen wij optimale inzet en betrokkenheid bij het vinden van een uitdagende werkplek bij één van onze relaties.                              

Organisaties als Optimo B.V., Payroll & Advice B.V. en Heering Consultancy zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en bij interesse zorgen wij graag voor de brug naar deze organisaties.

Manager Up-to-date

is een initiatief van:

HC-Payroll & Advice

Payroll & Advice voor Werk & Loopbaan
Postadres:
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:

06-51228068
06-51308745

Kalender

Een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen B.V. | Copyright © 2011-2022 Manager Up-to-date. Alle rechten voorbehouden