Up-to-date het nieuwe jaar in || VPS de opleiding voor de salarisadministrateur || Wet Arbeidsmarkt in Balans || Praktijkdiploma Loonadministratie || Medewerker Personeelszaken

NIRPA.jpgHeering Consultancy Opleidingen B.V. 
MANutd_logo.1.png
Heering Consultancy
 

Contactgegevens

Manager Up-to-date
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
T  0342-452242
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.manageruptodate.nl
 
f87e8c84-c6bf-4a43-a3f9-0a20aa33158c.jpg
 

Een greep uit onze opleidingen/trainingen:


HPB Eindejaarsevent

Grensoverschrijdend Werken

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale ZekerheidWet Werk en Zekerheid.jpg

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Manager Payroll Services & Benefits

Gesprekstechnieken voor de vrouwelijke manager

Grensoverschrijdend Werken

Werkkostenregeling

Grensoverschrijdend Werken
 

Follow on Twitter Friend of Facebook Follow on LinkedIn Friend of Facebook
Geachte relatie,

Prinsjesdag 2019 zit er weer op. De Koning heeft gesproken. U bent aan zet……
 
Wat betekent dat voor de ontwikkelingen op het vakgebied van de specialist HRM, Payroll & Benefits?

Deze vraag staat centraal op ons HRM, Payroll & Benefits EindejaarsEvent 2019.


 

 

Up-to-date het nieuwe jaar in

Ons HRM, Payroll & Benefits EindejaarsEvent 2019 vindt plaats in de periode van 12 november 2019 tot en met 10 december 2019. Op een interactieve wijze en in een kleinschalige omgeving praten Christa Heering en Henk van Beek u bij over alle HRM, Payroll & Benefits actualiteiten voor 2020. Voor het bijwonen van deze dag ontvangt u tevens 75 Nirpa PE-punten.

Indien u uw collega meebrengt, ontvangt u korting voor uw collega. Hoeveel? Kijk op onze website en schrijf u in, zodat u in 2020 alle opgedane praktische tips kunt toepassen in uw dagelijkse praktijk.
 

Kennis

Een succesvolle carrière staat of valt met kennis. We kennen allemaal het gezegde “Kennis is macht”. Steeds weer merken we dat het voor het werkveld van u als salarisadministrateur, HRM adviseur of manager van groot belang is voldoende parate kennis te hebben over uw vakgebied. Om u hierbij te ondersteunen bieden wij als Manager Up-to-date u ook dit seizoen weer veel ééndaagse en meerdaagse trainingen aan.
In oktober starten nog een aantal opleidingen. Schrijf u snel in, want vol is vol.


 
 

VPS de opleiding voor de Salarisadministrateur

Steeds vaker wordt de opleiding VPS gevraagd bij de vacatures voor de salarisadministrateur. Ook dit najaar starten we eind september en oktober in noord, midden en zuid Nederland weer met een nieuw opleidingsseizoen voor de VPS opleiding. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus als u hierbij wilt zijn, dan zien wij uw aanmelding graag tegemoet. U bent van harte welkom.
 
 

Wet Arbeidsmarkt in Balans

In de nieuwe wetgeving Wet arbeidsmarkt in Balans is de nieuwe wetgeving van indiensttreding en uitdiensttreding opgenomen. Op uw verzoek behandelen wij in één dag deze nieuwe regelgeving, zodat u aan het einde van de dag volledig bijgepraat bent over de haken en ogen van het aannemen en ontslaan van werknemers. U kunt zich hier aanmelden voor deze opleiding.
 
 

Praktijkdiploma Loonadministratie

De opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie is volledig afgestemd op de praktijk. Het biedt u precies die kennis en vaardigheid die u nodig heeft om als loonadministrateur en/of medewerker personeelszaken in een organisatie te kunnen werken. U krijgt een diepgaand inzicht in het sociaal verzekeringsrecht, het arbeidsrecht en de loonbelasting. Zodat u niet alleen foutloos de salarisadministratie kunt voeren, maar ook specifieke vragen over de onderdelen van de loonstrook kunt beantwoorden.

U kunt zich hier aanmelden voor deze opleiding.
 
 

Medewerker Personeelszaken

De opleiding Medewerker Personeelszaken is een ideale opleiding om volledig op de hoogte gebracht te worden van alle wetten en regels waar een medewerker personeelszaken in de dagelijkse werkzaamheden mee te maken heeft. Alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden en gegevens komen aan de orde. Aan de hand van praktische aanwijzingen leggen wij u de juiste toepassingen van de personele-, arbeidsrechtelijke-, fiscale- en sociale zekerheidsregels uit.

U kunt zich hier aanmelden voor deze opleiding.
 
 

Tot ziens op onze trainingen en evenementen!

 

  
U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u een (LinkedIn)relatie bent van Heering Consultancy Opleidingen en/of bent ingeschreven voor het HRM, Payroll & Benefits Event. Indien u deze nieuwsbrief niet wenst te ontvangen, klik dan op onderstaande link. Email Marketing Powered by Mailchimp
Meldt u af voor deze nieuwsbrief | Bewerk uw voorkeuren | Stuur deze nieuwsbrief door

Copyright © 2019 Manager Up-to-date, Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief Archief