Heering Consultancy Opleidingen B.V.     NIRPA

Referenties

Linda Loos

Leermoment Duurzaam inzetbaarheid
Linda LoosEen van de vele definities: Medewerkers zijn duurzaam inzetbaar wanneer zij gedurende hun gehele arbeidsleven op een gezonde, vitale, competente en productieve wijze werkzaam kunnen zijn.

Duurzaam inzetbaarheid is zo ontzettend toepasbaar bij klanten en in de eigen organisatie. Door duurzame inzetbaarheid te erkennen kun je problemen voorkomen en de organisatie goed geolied houden. De organisatie wordt beter bestuurbaar en waar mensen tevreden zijn, zijn de resultaten op alle vlakken vele malen beter. Voor mij heeft dit echt de ogen geopend.

Linda Loos
Adviseur Arbeidsvoorwaarden/Salarisadministrateur bij Stolp Administratieve Dienstverlening
LinkedIn >>

Tina van Bemmel

TinavnBemmel“Jarenlang heb ik met veel plezier diverse vakopleidingen (van BKL t/m CPB®) bij Manager Up-to-date gevolgd en zal dat ook graag blijven doen. De opleidingen zijn zeer praktijkgericht, heel interactief en worden gegeven door goede docenten met veel praktijkervaring. Ook de goede locaties zijn makkelijk bereikbaar. Ik kan het iedereen aanbevelen!”
 
Tina van Bemmel
Payroll/HR bij GN Hearing Benelux BV
LinkedIn >>

Robin Post

RobinPost“Na eerder (niet naar tevredenheid) een start te hebben gemaakt voor VPS bij een andere opleider, ben ik de opleiding gaan volgen via Manager Up-to-date. De methode van lesgeven, klassikaal, heb ik als zeer prettig ervaren. Zeer belangrijk vind ik de goede verhouding tussen de heldere uitleg i.c.m. voorbeelden uit de praktijk, goede cases en oefeningen. Gezien het goede resultaat van het examen heb ik ook besloten de cursus VPS IV te gaan volgen via Manager Up-to-date. Ik heb Manager Up-to-date dan ook ervaren als een hoogwaardige opleider voor salarisprofessionals.”
 
Robin Post
Coördinator Salarisadministratie bij Estro Services
LinkedIn >>

Romana Verhagen

Romana-VerhagenIk heb mijn opleiding (PDL t/m CPS) bij Manager up-to-date bij Henk en Christa gevolgd. Hun passie voor het vak valt op. Ze zijn enthousiast en met behulp van actuele voorbeelden maken ze de lesstof tastbaard.  Naast de moderne techniek (E-Learning) wordt er ook een ‘ouderwets’ krijtbord gebruikt waardoor je gedwongen bent op te letten en aanwezig te zijn. De lessen bestaan niet uit het opdreunen van de stof, maar ze gaan het gesprek aan met de groep. Daarbij wordt de stof geïllustreerd aan de hand van bestaande gevallen. Ze gaan de discussie aan met studenten die verdieping en uitdaging zoeken in het vak. Ze zijn in staat zeer helder  de moeilijke onderdelen uit te leggen.

Door hun humor goed in te zetten wordt de soms ‘droge’ stof leuker en levendiger. Daarnaast worden er extra artikelen aangeboden die niet tot de stof behoren maar wel interessant kunnen zijn. Ze willen studenten graag iets bijbrengen en doen dit op een leuke losse manier. Zelfs in hun sheets zorgen ze voor afwisseling, met tabellen en plaatjes tussendoor en vertellen hun verhaal er om heen. Hierdoor heb je meer beeld bij de stof. Ze geven altijd veel achtergrondmateriaal en voorbeelden van opdrachten en een uitgebreide uitleg. Je kunt ze altijd - ook buiten de lessen - bereiken en ze geven altijd antwoord op je email. Hierdoor is alles erg duidelijk. Ze motiveren en moedigen je aan!
 
Romana Verhagen
Payroll Supervisor bij Jacobs Process BV
LinkedIn >>

 

Diana van der Meer

Diana van der Meer“Een waardevolle dag genoten, verzorgd door Manager Up-to-date. Bedankt Christa Heering-Reusen en Henk van Beek! WWZ #WAZO #Evenementen"
 
Diana van der Meer
HR- en Salarisadviseur bij Bloemendaal Ruigrok Accountants en Adviseurs
LinkedIn >>

Manager Up-to-date

is een initiatief van:

HC-Payroll & Advice

Payroll & Advice voor Werk & Loopbaan
Postadres:
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:

06-51228068
06-51308745

Kalender

Een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen B.V. | Copyright © 2011-2022 Manager Up-to-date. Alle rechten voorbehouden