Human Resource Management

Omdat het diploma HRM op managementniveau is, ligt de nadruk op strategie, planning & organisatie en personele sturing. Na het afronden van HRM kunt u de beschikbare HR-instrumenten toetsen en personeelsvraagstukken interpreteren. Hoe beïnvloedt de omgeving en de interne organisatie bijvoorbeeld het personeelsbeleid en wat is de relatie tussen de HRM strategie en de strategie & cultuur van de organisatie? Wat is het doel van HRM beleid en hoe vertaalt u dat naar de personeelsplanning? Ook op het gebied van werving & selectie, arbeidsrecht, arbeidsongeschiktheid, personeelsontwikkeling en –begeleiding, beloning en diversiteit kunt u op advies- en managementniveau acteren. In combinatie met de scriptie HRM levert het examen HRM u het Associatiediploma Nemas® HRM op.

De praktijkopleiding Human Resource Management (HRM) brengt u volledig op de hoogte van alles over:

  • Arbeidsrecht
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Belonen, beoordelen en functioneren
  • Instroom van personeel
  • Personeelsinstrumenten
  • Uitstroom van personeel


Data

Data Human Resource Management (9-daagse opleiding) op maar liefst 21 plaatsen in Nederland! Indien u hieronder meerdere startdata vindt, vult u op het inschrijfformulier de door u gewenste (start)datum in.  Deze opleiding gaat gegarandeerd door! Afhankelijk van waar de cursisten vandaan komen, bepalen we de cursuslocatie(s). Zodoende weet u én precies waar u aan toe bent én hopen we uw reisafstand zo veel mogelijk te beperken!

Data HRM scriptie, LET OP: 2 maal een halve dag! Van 9-12 uur!!

1e bijeenkomst 28 februari 2019   
2e bijeenkomst 6 juni 2019   


Data HRM schriftelijk

najaar 2019
1e bijeenkomst 2 oktober 2019  
2e bijeenkomst  9 oktober 2019
3e bijeenkomst 30 oktober 2019  
4e bijeenkomst   6 november 2019
5e bijeenkomst  20 november 2019  
6e bijeenkomst  18 december 2019  
7e bijeenkomst 29 januari 2020  
8e bijeenkomst 12 februari 2020  

We komen maar wát graag uw kant op!
Vanaf heden hebben we maar liefst 21 cursuslocaties in Nederland.

Regio Noord: Regio Midden: Regio Zuid:
Den Burg (Texel) Almelo Bergen op Zoom
Groningen Amersfoort Den Bosch
Heerenveen Amsterdam Eindhoven
Hoogeveen Doetinchem Maastricht
Leeuwarden Ede Tilburg
Meppel Rotterdam Venlo
Zwolle Utrecht Vlissingen


Efficiënt met uw kostbare tijd omgaan?
Deze opleiding start 's ochtends om 9.00 uur. Wij eindigen deze opleidingsdag om 16.00 uur. Zodoende rondt u deze opleiding al in 8 dagen af! Uiteraard zorgt de catering er tijdens deze dag voor dat u tijdens de diverse pauzes niets te kort komt.

Wilt u iets verder vooruitplannen? Dat kan!
U bent dan vast benieuwd naar volgende cursusreeksen. Stuur hiervoor een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u direct de benodigde informatie toe.

Doelgroep

Doelgroep

Human Resource Management is bedoeld voor iedereen die in het dagelijks werk te maken heeft met het managen van personeel. Door de praktische opzet van de opleiding is deze bijzonder geschikt voor:

  • Adviseurs
  • Hoofden (salaris)administratie
  • Hoofden personeel en organisatie
  • Leidinggevenden

Examen

Examen

De opleiding leidt op voor het examen Human Resource Management. Dit examen wordt landelijk afgenomen door de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Daarmee heeft onze praktijkopleiding een onafhankelijke toetsing en certificering. De examens vinden op meerdere momenten per jaar plaats.

Na het volgen van de eerste 4 bijeenkomsten, kunt u examen doen voor de Praktijkopleiding Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid bij Heering Consultancy Opleidingen B.V. De kosten van dit examen bedragen € 195,00 excl. BTW.

 

Literatuur

Literatuur

Download boekenlijst in PDF

Prijs

Prijs


Compleet HRM (module schriftelijk en scriptie) € 2.590,00 per persoon

Alleen module schriftelijk  € 1.895,00 per persoon.
Alleen module scriptie € 795,00 per persoon.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief lunch en cursusmateriaal, exclusief BTW, boeken en examengeld.

Bent u geïnteresseerd in onze incompany-mogelijkheden bij u op kantoor?
Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij informeren u hier graag verder over!Studiebelasting

Studiebelasting

Deze opleiding heeft een studieduur van 16 dagdelen (8 dagen) inclusief de examentraining. Daarnaast wordt van u verwacht dat u ter voorbereiding van de lessen thuis de stof bestudeert en de opgaven maakt. Hieraan besteedt u gemiddeld 8-10 uur per dagdeel. Dit is exclusief de benodigde tijd voor de scriptie.


Toelatingseisen

Toelatingseisen

U hoeft niet te beschikken over kennis van het stelsel van sociale verzekeringen of enige juridische kennis. Uw werkniveau is minimaal MBO 4.