Medewerker Personeelszaken; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

De opleiding Medewerker Personeelszaken is een ideale opleiding om volledig op de hoogte gebracht te worden van alle wetten en regels waar u in uw dagelijks werk mee te maken heeft. Alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden en gegevens komen aan de orde. Aan de hand van praktische aanwijzingen leggen wij u de juiste toepassingen van de personele-, arbeidsrechtelijke-, fiscale- en sociale zekerheidsregels uit.

De opleiding bestaat uit drie modules:
  • Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid (MPZ ASZ)
  • Loonadministratie (MPZ LH)
  • Personeel, organisatie & communicatie (MPZ POC)

Indien u in het bezit bent van het BKL diploma of PDL diploma, dan hoeft u voor het diploma Medewerker Personeelszaken alleen nog maar de module "Personeel, Organisatie en Communicatie" te volgen.

Data

Data MPZ, module Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid (2-daagse opleiding)op maar liefst 21 plaatsen in Nederland! Indien u hieronder meerdere startdata vindt, vult u op het inschrijfformulier de door u gewenste (start)datum in. Deze opleiding gaat gegarandeerd door! Afhankelijk van waar de cursisten vandaan komen, bepalen we de cursuslocatie(s). Zodoende weet u én precies waar u aan toe bent én hopen we uw reisafstand zo veel mogelijk te beperken!

        2019
1e bijeenkomst     7 oktober 2019
2e bijeenkomst     4 november 2019
(examentraining)      

We komen maar wát graag uw kant op!
Vanaf heden hebben we maar liefst 21 cursuslocaties in Nederland.

Regio Noord:   Regio Midden:   Regio Zuid:
Den Burg (Texel)   Almelo   Bergen op Zoom
Groningen   Amersfoort   Den Bosch
Heerenveen   Amsterdam   Eindhoven
Hoogeveen   Doetinchem   Maastricht
Leeuwarden   Ede   Tilburg
Meppel   Rotterdam   Venlo
Zwolle   Utrecht   Vlissingen


Efficiënt met uw kostbare tijd omgaan?
Deze opleiding start 's ochtends om 9.00 uur. Wij eindigen deze opleidingsdag om 16.00 uur. Zodoende rondt u deze opleiding al in 2 dagen af! Uiteraard zorgt de catering er tijdens deze dag voor dat u tijdens de diverse pauzes niets te kort komt.

Wilt u iets verder vooruitplannen? Dat kan!
U bent dan vast benieuwd naar volgende cursusreeksen. Stuur hiervoor een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u direct de benodigde informatie toe.

Doelgroep

Doelgroep

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die meer parate praktijkkennis wil vergaren over alles wat er in de dagelijkse praktijk op de personeelsafdeling gebeurt, maar ook voor mensen die om- of bijgeschoold willen worden tot personeelsfunctionaris.

  • Medewerkers (salaris)administratie
  • Medewerkers personeelszaken
  • OR leden

Examen

Examen

Medewerker Personeelszaken wordt afgesloten met een landelijk examen. Dit examen wordt afgenomen door de stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Daarmee heeft onze praktijkopleiding een onafhankelijke toetsing en certificering. De examens vinden op meerdere momenten per jaar online plaats.

Voor de prijzen en de geldigheidsduur van de afzonderlijke modules van het examen, verwijzen wij u naar de internetsite van de Associatie: www.associatie.nl.

 


Literatuur

Download boekenlijst in PDF

Prijs

Prijs

Compleet MPZ(module MPZ ASZ, MPZ LH en MPZ POC) € 1.195,00 per persoon.

Alleen module MPZ ASZ of module MPZ LH of module MPZ POC € 415,00 per persoon.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief lunch en cursusmateriaal, exclusief BTW, boeken en examengeld.

Bent u geïnteresseerd in onze incompany-mogelijkheden bij u op kantoor?
Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij informeren u hier graag verder over!

Studiebelasting

Studiebelasting

Deze opleiding heeft een studieduur van 5 dagdelen (2 dagen) inclusief de examentraining. Daarnaast wordt van u verwacht dat u ter voorbereiding van de lessen thuis de stof bestudeert en de opgaven maakt. Hieraan besteedt u gemiddeld 8-10 uur per week.


Toelatingseisen

Toelatingseisen

Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis nodig.