Grensoverschrijdend Werken

De grenzen zijn inmiddels al een tijdje open. Dat betekent dat Nederland voor veel landen vrij verkeer van werken heeft. Maar dat betekent ook dat we bij het grensoverschrijdend werken wel moeten weten met welke regelgeving we wanneer te maken krijgen. Want het niet correct uitvoeren van de regelgeving kan een werkgever duur komen te staan.

Dit seminar is een praktische studiedag met vele actuele thema's waar een werkgever bij het tewerkstellen van buitenlandse medewerkers of het uitzenden van Nederlandse medewerkers mee te maken kan krijgen. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers die in de grensstreek gevestigd zijn of aan een situatie waarin, met het oog op de eerste zakelijke stappen richting het buitenland, een medewerker wordt uitgezonden. Tijdens deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over:
  • Gecombineerde Vergunning voor Verblijf en Arbeid (GVVA)
  • De EU verordening voor het vrije verkeer van werken;
  • 183 dagen regeling;
  • 30% regeling;
  • Hypotax;
  • Arbeidsrechtelijke bepalingen bij internationale arbeid;
  • Pensioen;
  • Overige administratieve, fiscale en sociale voorwaarden;
  • Casuïstiek uit de dagelijkse praktijk.

Let op: Deze training óók in Nederlands-Engels;

Door de globalisering zien wij dat veel organisaties in Nederland Engels als voertaal hebben. Het gevolg hiervan is dat binnen organisaties hoofdzakelijk Engels wordt gesproken. Dit is dan ook de reden dat wij gehoor hebben gegeven aan de wens van u om deze training ook te vertalen naar het Engels. Indien u deze training bij ons volgt, dan hebben we naast de Nederlandse tekst óók de Engelse vertaling op de sheets staan en kúnnen vragen tijdens de bijeenkomst ook in het Engels gesteld worden. Op deze manier denken wij tegemoet te komen aan de wensen van u als cursist!


Data

Data Grensoverschrijdend Werken (1-daagse opleiding) op maar liefst 21 plaatsen in Nederland! Indien u hieronder meerdere startdata vindt, vult u op het inschrijfformulier de door u gewenste (start)datum in. Deze training gaat gegarandeerd door! Afhankelijk van waar de cursisten vandaan komen, bepalen we de cursuslocatie(s). Zodoende weet u én precies waar u aan toe bent én hopen we uw reisafstand zo veel mogelijk te beperken!

(start)datum   16 maart 2020 Zuid 
(start)datum   15 juni 2020  
(start)datum      

 

We komen maar wát graag uw kant op!
Vanaf heden hebben we maar liefst 21 cursuslocaties in Nederland.

Regio Noord:   Regio Midden:   Regio Zuid:
Den Burg (Texel)   Almelo   Bergen op Zoom
Groningen   Amersfoort   Den Bosch
Heerenveen   Amsterdam   Eindhoven
Hoogeveen   Doetinchem   Maastricht
Leeuwarden   Ede   Tilburg
Meppel   Rotterdam   Venlo
Zwolle   Utrecht   Vlissingen

Efficiënt met uw kostbare tijd omgaan?
Deze opleiding start 's ochtends om 9.00 uur. Wij eindigen de cursusdag om 16.00 uur. Zodoende rondt u deze opleiding al in 1 dag af! Uiteraard zorgt de catering er tijdens deze dag voor dat u tijdens de diverse pauzes niets te kort komt. 

Wilt u iets verder vooruitplannen? Dat kan!
U bent dan vast benieuwd naar de volgende cursusreeks. Stuur hiervoor een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u direct de benodigde informatie toe.

Doelgroep

Doelgroep

Payroll- en HRM-medewerkers, financieel managers en controllers die te maken hebben met buitenlandse werknemers of met Nederlandse werknemers die permanent of regelmatig in het buitenland werken.Examen

Examen
Na het actief deelnemen aan de bijeenkomst ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname.Literatuur

Literatuur
Voor deze opleiding hoeft u geen boeken aan te schaffen. U ontvangt van ons studiemateriaal.


Prijs

Prijs
Module GOW € 495,00 per persoon.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief lunch en cursusmateriaal, exclusief BTW, boeken en examengeld.

Bent u geïnteresseerd in onze incompany-mogelijkheden bij u op kantoor?
Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij informeren u hier graag verder over.


Studiebelasting

Duur en studiebelasting
Deze training heeft een studiebelasting van 1 dag bestaande uit 2 dagdelen.


Toelatingseisen

Toelatingseisen
Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig.

(NL/ENG)