Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

De Basiskennis Loonadministratie bestaat voor een belangrijk deel uit het doorgronden en zelf kunnen uitvoeren van loonberekeningen. Alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden en gegevens komen aan de orde. Aan de hand van praktische aanwijzingen leggen wij u de juiste toepassingen van de arbeidsrechtelijke-, fiscale- en sociale zekerheidsregels uit.

De opleiding bestaat uit twee modules:

  • Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid (BKL ASZ)
  • Loonadministratie (BKL LH)

Let op: Deze training óók in Nederlands-Engels;Nieuw

Door de globalisering zien wij dat veel organisaties in Nederland Engels als voertaal hebben. Het gevolg hiervan is dat binnen organisaties hoofdzakelijk Engels wordt gesproken. Dit is dan ook de reden dat wij gehoor hebben gegeven aan de wens van u om deze opleiding ook te vertalen naar het Engels. Indien u deze opleiding bij ons volgt, dan hebben we naast de Nederlandse tekst óók de Engelse vertaling op de sheets staan en kúnnen vragen tijdens de bijeenkomst ook in het Engels gesteld worden. Op deze manier denken wij tegemoet te komen aan de wensen van u als cursist!


Data

Data BKL, module Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid (2-daagse opleiding) op maar liefst 21 plaatsen in Nederland! Indien u hieronder meerdere startdata vindt, vult u op het inschrijfformulier de door u gewenste (start)datum in. Deze opleiding gaat gegarandeerd door! Afhankelijk van waar de cursisten vandaan komen, bepalen we de cursuslocatie(s). Zodoende weet u én precies waar u aan toe bent én hopen we uw reisafstand zo veel mogelijk te beperken!

  2019  
1e bijeenkomst77 7 oktober 2019  
2e bijeenkomst 4 november 2019  
(examentraining)    

We komen maar wát graag uw kant op!
Vanaf heden hebben we maar liefst 21 cursuslocaties in Nederland.

Regio Noord:   Regio Midden:   Regio Zuid:
Den Burg (Texel)   Almelo   Bergen op Zoom
Groningen   Amersfoort   Den Bosch
Heerenveen   Amsterdam   Eindhoven
Hoogeveen   Doetinchem   Maastricht
Leeuwarden   Ede   Tilburg
Meppel   Rotterdam   Venlo
Zwolle   Utrecht   Vlissingen

Efficiënt met uw kostbare tijd omgaan?
Deze opleiding start 's ochtends om 9.00 uur. Wij eindigen deze opleidingsdagen om 16.00 uur. Zodoende rondt u deze module al in 2 dagen af! Uiteraard zorgt de catering er tijdens deze dag voor dat u tijdens de diverse pauzes niets te kort komt.

Wilt u iets verder vooruitplannen? Dat kan!
U bent dan vast benieuwd naar de volgende cursusreeks. Stuur hiervoor een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u direct de benodigde informatie toe. Om verwarring te voorkomen, tonen wij online enkel de eerstvolgende cursusreeks.

Doelgroep

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die een gedegen basiskennis van loon- en salarisadministratie wil opdoen, of die z'n kennis wil opfrissen. De Basiskennis Loonadministratie is een opleiding voor:

  • Aankomende salarisadministrateurs
  • Aspirant-belastingadviseurs
  • Assistent-accountants
  • Medewerkers van Accountantskantoren
  • Medewerkers van de loon- en salarisadministratie

Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis nodig.

Examen

Examen

De Basiskennis Loonadministratie wordt afgesloten met een landelijk examen. Dit examen wordt afgenomen door de stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Daarmee heeft onze praktijkopleiding een onafhankelijke toetsing en certificering. De examens vinden op meerdere momenten per jaar online plaats.

Voor de prijzen en de geldigheidsduur van de afzonderlijke modules van het examen, verwijzen wij u naar de internetsite van de Associatie: www.associatie.nl

 

Literatuur

Download boekenlijst in PDF

Prijs

Prijs

Compleet BKL (module BKL ASZ en BKL LAD) € 795,00 per persoon.

Alleen module BKL ASZ of module LAD € 415,00 per persoon.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief lunch en cursusmateriaal, exclusief BTW, boeken en examengeld.

Bent u geïnteresseerd in onze incompany-mogelijkheden bij u op kantoor?
Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij informeren u hier graag verder over!

Studiebelasting

Studiebelasting

Deze totale opleiding (2 modules) heeft een studieduur van 8 dagdelen (4 dagen) inclusief de examentraining. Daarnaast wordt van u verwacht dat u ter voorbereiding van de lessen thuis de stof bestudeert en de opgaven maakt. Hieraan besteedt u gemiddeld 8-10 uur per week.


Toelatingseisen

Toelatingseisen

Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis nodig.