Heering Consultancy Opleidingen B.V.     NIRPA

Salarisadministrateur

De Crebo-opleiding Salarisadministrateur is een erkende MBO 4 opleiding.

De salarisadministrateur heeft als taak de salarissen en de daarbij horende belastingen en afdrachten correct en tijdig uit te laten betalen. Deze administrateur beantwoordt vragen van medewerkers over hun salaris en corrigeert verwerkingsfouten. Een goed inzicht in de salarisverwerking en de gevolgen die fouten of vertragingen kunnen hebben voor het bedrijf en medewerkers is hierbij onontbeerlijk. Steeds vaker werkt de salarisadministrateur voor dienstverleners zoals salarisverwerkers, administratie- en accountantskantoren. In dat geval moet de salarisadministrateur zich een beeld kunnen vormen van de klanten voor wie gewerkt wordt. Door de automatisering ligt de nadruk steeds minder op het invoeren en muteren van gegevens en worden controle, informatievoorziening en advisering belangrijker. De salarisadministrateur moet zich regelmatig bijscholen om alle veranderingen in wetgeving, belastingen en sociale zekerheid bij te houden.

Doelgroep
De Crebo-opleiding Salarisadministrateur is bestemd voor iedereen die (zijdelings) werkzaam is als salarisadministrateur en zich verder wil ontwikkelen in salarisadministratie, arbeidsrechtelijke-, sociale- en fiscale aspecten van het personeel.

Inhoud van de Crebo-opleiding Salarisadministratie
Het studieprogramma en alle overige interessante informatie over de Crebo-opleiding Salarisadministratie is opgenomen in onze Studiegids Salarisadministrateur.

Subsidie
Volledige, erkende MBO-opleidingen worden sterk gestimuleerd door de overheid. Als u deelneemt aan dit programma, dan komt uw werkgever waarschijnlijk in aanmerking voor subsidie. Voor deze regeling gelden bepaalde voorwaarden.

Informatie aanvragen over mogelijke vrijstellingen en subsidie
Als u in aanmerking denkt te komen voor subsidie of (een) vrijstelling(en) kunt u uw gegevens invullen en verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact Christa newOok kunt u telefonisch contact opnemen met Christa Heering,
de opleidingsmanager van Manager Up-to-date.
U kunt haar bereiken via 06-51228068.

Manager Up-to-date

is een initiatief van:

HC-Payroll & Advice

Payroll & Advice voor Werk & Loopbaan
Postadres:
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:

06-51228068
06-51308745

Kalender

Een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen B.V. | Copyright © 2011-2022 Manager Up-to-date. Alle rechten voorbehouden