Advanced Management

Wilt u doorgroeien naar een hogere managementfunctie? Of hebt u Nemas Middle Management® op zak en wilt u uw cv verder versterken? Dan is Nemas® Advanced Management een logische stap voor uw carrière. De focus ligt op de verwerking en toepassing van managementtheorieën uit diverse richtingen, met een stevige link naar de managementpraktijk. Na het behalen van het diploma Nemas® Advanced Management bent u bijvoorbeeld in staat om een missie en een visie te formuleren. U kunt de externe en interne omgeving analyseren en hier de bestaande theorieën voor inzetten. Daarnaast kunt u managementtheorieën toepassen met betrekking tot leidinggeven, zoals competentiemanagement en de theorie met betrekking tot zelfsturende teams.

Nemas® Advanced Management bestaat uit een online examen en een scriptie, in willekeurige volgorde. Hebt u voor beide examens een voldoende? Dan ontvangt u het diploma Nemas® Advanced Management.

Data

 

Data Advanced Management (verdeeld per module) op maar liefst 21 plaatsen in Nederland! Indien u hieronder meerdere startdata vindt, vult u op het inschrijfformulier de door u gewenste (start)datum in. Deze opleiding gaat gegarandeerd door! Afhankelijk van waar de cursisten vandaan komen, bepalen we de cursuslocatie(s). Zodoende weet u én precies waar u aan toe bent én hopen we uw reisafstand zo veel mogelijk te beperken!

Data scriptie beide dagen: 9-12 uur
1e bijeenkomst 14 oktober 2016 7 april 2017 
2e bijeenkomst 26 mei 2017 14 juni 2017 
Data AM
1e bijeenkomst  16 mei 2017 10 oktober 2017
2e bijeenkomst  22 mei 2017 7 november 2017
3e bijeenkomst 30 mei 2017 17 november 2017
4e bijeenkomst 14 juni 2017 8 december 2017

We komen maar wát graag uw kant op!
Vanaf heden hebben we maar liefst 21 cursuslocaties in Nederland.

Regio Noord: Regio Midden: Regio Zuid:
Den Burg (Texel) Almelo Bergen op Zoom
Groningen Amersfoort Den Bosch
Heerenveen Amsterdam Eindhoven
Hoogeveen Doetinchem Maastricht
Leeuwarden Ede Tilburg
Meppel Rotterdam Venlo
Zwolle Utrecht Vlissingen  

Efficiënt met uw kostbare tijd omgaan?

Deze opleiding start 's ochtends om 9.00 uur. Wij eindigen deze cursusdagen om 16.00 uur. Zodoende rondt u deze opleiding al in 6 dagen af! Uiteraard zorgt de catering er tijdens deze dag voor dat u tijdens de diverse pauzes niets te kort komt.

Wilt u iets verder vooruitplannen? Dat kan!
U bent dan vast benieuwd naar de volgende cursusreeks. Stuur hiervoor een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u direct de benodigde informatie toe. 


Doelgroep

Doelgroep

Deze opleiding is het vervolg op de Vakopleiding Payroll Services (VPS), de Human Resourcemanagement (HRM) of Nemas Middle Management®.

  • (Aankomend) manager
  • Adviseurs salarisadministratie
  • Employee-benefits adviseurs
  • Hoofden HRM
  • Hoofden salarisadministratie
  • HRM Consultants
  • Payroll Consultants

Examen

Examen

De opleiding leidt op voor het erkende NEMAS examen Advanced Management. Dit examen wordt landelijk afgenomen door de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Daarmee heeft onze praktijkopleiding een onafhankelijke toetsing en certificering. Het betreft een online examen en een scriptie.

Het examenreglement kunt u hier downloaden:

· Examenreglement Advanced ManagementLiteratuur

Download boekenlijst in PDF

Prijs

Prijs

Compleet Advanced Management (module schriftelijk en scriptie) € 1.890,00 per persoon. 

Alleen module schriftelijk € 1.195,00 per persoon.
Alleen module scriptie € 795,00 per persoon.


Bovenstaande prijzen zijn inclusief lunch en cursusmateriaal, exclusief BTW, boeken en examengeld.


Bent u geïnteresseerd in onze incompany-mogelijkheden bij u op kantoor?
Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij informeren u hier graag verder over!Studiebelasting

Studiebelasting

Deze opleiding heeft een studieduur van 10 dagdelen (6 dagen) inclusief de examentraining. Daarnaast wordt van u verwacht dat u ter voorbereiding van de lessen thuis de stof bestudeert en de opgaven maakt. Hieraan besteedt u gemiddeld 8-10 uur per dagdeel. Dit is exclusief de benodigde tijd voor de scriptie.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig.