Gesprekstechnieken voor de vrouwelijke manager

In onze contacten met anderen is er sprake van interactie. Zo voert u in uw werk verschillende soorten gesprekken. Om uw doel te bereiken is het belangrijk om gedrag op elkaar af te stemmen. Dit gedrag is van verschillende zaken afhankelijk, namelijk van de vraag of er twee of meer personen aan het communiceren zijn en van de manier waarop de zender en ontvanger elkaar benaderen. Daarbij bestaat dit contact uit verbale en non-verbale communicatie. Een stroom van informatie die gefilterd, gefileerd en in de juiste context geplaatst moet worden. Doorspekt met ruis, gedachten, gevoelens en verwachtingen worden woorden uitgesproken en ontvangen. Los van het hele non-verbale aspect wat de communicatie tevens kleurt, bevestigt of ontkracht blijven de woorden over die 7 procent van onze communicatie behelst….

Al deze informatie wordt door iedereen weer anders ervaren. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat vrouwen communicatie anders filteren. Ruis, gedachten, gevoelens en verwachtingen worden door vrouwen anders geïnterpreteerd.

Daarom organiseren we speciaal voor vrouwen de gesprekstechnieken voor de vrouwelijke manager.

In de cursus gesprekstechnieken voor de vrouwelijke manager leert u hoe u meer kunt halen uit uw gesprekken. Want het gaat niet alleen om wát er gezegd wordt, maar ook om hoe het gezegd wordt. U wordt zich bewust van de eigen competenties en kunt werken aan verbetering daarvan. De training is persoonsgericht, wat wil zeggen: uw individuele situatie, leerdoelen en gedrag staan centraal.

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Professionele gespreksvoering
  • Actief luisteren
  • Het gesprek leiden
  • Beoordelen van gedrag
  • Omgaan met conflicten
  • Overtuigen

Data

Data Gesprekstechnieken voor de Vrouwelijke Manager (1-daagse training) op maar liefst 21 plaatsen in Nederland! Indien u hieronder meerdere startdata vindt, vult u op het inschrijfformulier de door u gewenste (start)datum in. Deze training gaat gegarandeerd door! Afhankelijk van waar de cursisten vandaan komen, bepalen we de cursuslocatie(s). Zodoende weet u én precies waar u aan toe bent én hopen we uw reisafstand zo veel mogelijk te beperken!

(start)datum   15 juli 2019  

We komen maar wát graag uw kant op!
Vanaf heden hebben we maar liefst 21 cursuslocaties in Nederland.

Regio Noord:   Regio Midden:   Regio Zuid:
Den Burg (Texel)   Almelo   Bergen op Zoom
Groningen   Amersfoort   Den Bosch
Heerenveen   Amsterdam   Eindhoven
Hoogeveen   Doetinchem   Maastricht
Leeuwarden   Ede   Tilburg
Meppel   Rotterdam   Venlo
Zwolle   Utrecht   Vlissingen


Efficiënt met uw kostbare tijd omgaan?
Deze training start 's ochtends om 9.00 uur. Wij eindigen deze trainingsdag om 16.00 uur. Zodoende rondt u deze training al in 1 dag af! Uiteraard zorgt de catering er tijdens deze dag voor dat u tijdens de diverse pauzes niets te kort komt.

Wilt u iets verder vooruitplannen? Dat kan!
U bent dan vast benieuwd naar volgende cursusreeksen. Stuur hiervoor een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u direct de benodigde informatie toe.


Doelgroep

Doelgroep

Managers, leidinggevenden en hoger opgeleiden die hun communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau willen brengen.

Examen

Examen

Na het actief deelnemen aan de bijeenkomst ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname.Literatuur

Literatuur

Voor deze training hoeft u geen boeken aan te schaffen. U ontvangt van ons studiemateriaal.


Prijs

Prijs

De training Gesprekstechnieken voor de vrouwelijke manager (GVM) kost € 495 per persoon. Bovenstaande prijs is inclusief lunch en cursusmateriaal en excl. BTW.

Bent u geïnteresseerd in onze incompany-mogelijkheden bij u op kantoor?
Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij informeren u hier graag verder over

Studiebelasting

Studiebelasting

Deze training heeft een studiebelasting van 1 dag, bestaande uit 2 dagdelen.Toelatingseisen

Toelatingseisen

Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig.