Opstaptraining Salarisadministratie Personeelszaken

Tijdens deze training wordt de loonberekening op praktische wijze uiteengezet door onze ervaren docenten. U bent dan in staat om zelf een loonberekening te maken en u leert hoe de diverse arbeidsvoorwaarden op de loonstrook verwerkt worden. U krijgt praktische uitleg over de verschillende onderdelen op de loonstrook en de daarbij behorende sociale verzekeringen.

Wilt u nog verder studeren, dan geeft deze training u inzicht in het instapniveau voor de vervolgopleidingen Basiskennis loonadministratie (BKL) of Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL).

Op deze praktijkdag worden óók de werkzaamheden van de afdeling Personeelszaken uiteengezet door onze ervaren docenten. U maakt kennis met de diverse werkzaamheden van een afdeling personeelszaken. Op praktische wijze wordt uitleg gegeven over arbeidsverhoudingen, arbeidsovereenkomsten, personeelsinstrumenten, arbeidvoorwaarden, administratieve verplichtingen en de loonberekening.

Wilt u nog verder studeren, dan geeft deze training u tegelijkertijd inzicht in het instapniveau voor de vervolgopleidingen Medewerker Personeelszaken (MPZ) of Personeelsmanagement en Organisatie (PMO).

Afhankelijk van de achtergrond en interesse van de cursusgroep belichten onze hoofddocenten bepaalde aspecten juist meer of minder.


Data

Data Opstaptraining Salarisadministratie/Personeelszaken (1-daagse training) op maar liefst 21 plaatsen in Nederland! Indien u hieronder meerdere startdata vindt, vult u op het inschrijfformulier de door u gewenste (start)datum in. Deze training gaat gegarandeerd door! Afhankelijk van waar de cursisten vandaan komen, bepalen we de cursuslocatie(s). Zodoende weet u én precies waar u aan toe bent én hopen we uw reisafstand zo veel mogelijk te beperken!

(start)datum 5 februari 2018 VOL

We komen maar wát graag uw kant op!
Vanaf heden hebben we maar liefst 21 cursuslocaties in Nederland.

Regio Noord: Regio Midden: Regio Zuid:
Den Burg (Texel) Almelo Bergen op Zoom
Groningen Amersfoort Den Bosch
Heerenveen Amsterdam Eindhoven
Hoogeveen Doetinchem Maastricht
Leeuwarden Ede Tilburg
Meppel Rotterdam Venlo
Zwolle Utrecht Vlissingen


Efficiënt met uw kostbare tijd omgaan?
Deze training start 's ochtends om 9.00 uur. Wij eindigen deze trainingsdag om 16.00 uur. Zodoende rondt u deze training al in 1 dag af! Uiteraard zorgt de catering er tijdens deze dag voor dat u tijdens de diverse pauzes niets te kort komt.

Wilt u iets verder vooruitplannen? Dat kan!
U bent dan vast benieuwd naar volgende cursusreeksen. Stuur hiervoor een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u direct de benodigde informatie toe.


Doelgroep

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die een gedegen basiskennis van loon- en salarisadministratie of personeelszaken wil opdoen. De opstaptraining is een praktijkdag voor:

  • Aankomende salarisadministrateurs
  • Aspirant-belastingadviseurs
  • Assistent-accountants
  • Iedereen die zijdelings te maken heeft met de salarisadministratie
  • Medewerkers van Accountantskantoren
  • Personeelsfunctionarissen
  • Iedereen die zijdelings te maken heeft met personeelszaken
  • Medewerkers personeelsadministratie
  • Medewerkers uitzend- of detacheringsbureau
  • Medewerkers van AccountantskantorenExamen

Examen

Na het actief deelnemen aan de bijeenkomst ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname.
Literatuur

Literatuur

Voor deze training hoeft u geen boeken aan te schaffen. U ontvangt van ons studiemateriaal.


Prijs

Prijs

De opstaptraining kost € 295,00 per persoon.

Bovenstaande prijs is inclusief lunch en cursusmateriaal en excl. BTW.

Bent u geïnteresseerd in onze incompany-mogelijkheden bij u op kantoor?
Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij informeren u hier graag verder over


Studiebelasting

Studiebelasting

Deze training heeft een studiebelasting van 1 dag, bestaande uit 2 dagdelen.Toelatingseisen

Toelatingseisen

Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig.