Heering Consultancy Opleidingen B.V.     NIRPA

Kalender

Organisatie & Management

Organisatie & Management

Resumé

  • 4-daagse opleiding
  • 8 dagdelen
  • 21 locaties in Nederland
  • actuele management-informatie
  • compleet verzorgde catering
  • deskundige, ervaren docenten

300 PE-punten NIRPA PE

Meer weten!

Het vakgebied Organisatie & Management is door veranderingen in maatschappelijk, sociaal-economisch en technologisch opzicht voortdurend in ontwikkeling. De communicatie- en informatietechnologie hebben grote invloed op de wijze waarop bedrijfsprocessen ingericht worden. Globalisering heeft grote invloed op de handelsstromen en de vaststelling van het leidend cultuurmodel. Na het afronden van Organisatie & Management onderkent u relevante omgevingsinvloeden. U kent het proces van strategisch management en u bent in staat om bijvoorbeeld een SWOT-analyse op te stellen. Diverse modellen op het gebied van strategisch management kunt u adequaat toepassen en u hebt inzicht in veranderingsprocessen binnen een onderneming.

In combinatie met Slechtnieuwsgesprekken (SNG), Compensation & Benefits Consultant (CBC®) en Communicatie voor de manager (CvM), brengt dit certificaat u het Manager Payroll Services & Benefits diploma. Hiermee kunt u bij managementvraagstukken op het gebied van arbeid en beloning advies uitbrengen.

Manager Up-to-date

is een initiatief van:

HC-Payroll & Advice

Payroll & Advice voor Werk & Loopbaan
Postadres:
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:

06-51228068
06-51308745

Kalender

Een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen B.V. | Copyright © 2011-2022 Manager Up-to-date. Alle rechten voorbehouden